Free shipping in the EU and US

Nyt dansk design giver smil på læben

Still stuck in the 80s

Jeg elsker at lave sjove designs, der tager lidt pis på det hele, og har derfor lavet 8 forskellige designs med hver deres navn og budskab. Se mere her: https://www.guypucill.eu/collections/no-name/products/no-name-t-shirt-with-white-print, hvor manifest-teksten til designet "No Name" kan læses. Naviger hen til de 7 andre produkter og læs deres budskaber 😊

Fire & Lightning

Hvis du får et smil på læben, når du ser de forskellige modeller, så er du den helt rigtige målgruppe 😊

 

Natural Princess

Selve t-shirten er produceret miljøvenligt i Los Angelies, USA. Californien har en af verdens mest aggressive miljølovgivninger, så dette er super vigtigt især mht. farvningsprocessen som kan være ekstremt miljøbelastende i lande som Asien og Afrika.

Showtime

T-shirten er både BLUESIGN miljø certificerede (www.bluesign.com) og WRAP produktion certificerede (www.wrapcompliance.org). Derudover overholdes Environmental Protection Agency (www.epa.gov).

No Name

T-shirten er lavet med noget af verdens bedste bomuld, den såkaldte Airlume Combed & Ring-Spun Cotton type, så kvaliteten er i top.

Jeg forestiller mig, at min kunde er dig, som har et glimt i øjet og som godt kan grine lidt af det hele og det liv vi render rundt og lever.

Ready for a Reboot

Det overordnet budskab er personlig empowerment og styrke gennem handling. Alle budskaber er orienteret mod Fitness.

Kh.

Guy Pucill